Onze keuken

Heerlijk en eerlijk

Meneer Smakers bereidt ambachtelijke burgers van eigen gedraaid vlees en de meest verse ingrediënten van het land. Je burger wordt op bestelling gemaakt en komt direct van de grill. "Duurzaam", "eerlijk" en "ambacht" zijn bij ons de belangrijkste pijlers in de keuken. Naast het diverse aanbod in vlees is Smakers juist ook gespecialiseerd in vegatarische burgers. Hieronder lees je meer over de meest gebruikte ingredienten. 

't Vlees

't Vlees

Onze runderburgers worden ambachtelijk gedraaid in onze eigen keuken. Het vlees is afkomstig van vrije-uitloopkoeien. Geen overvolle stallen, een paar keer per week geborsteld worden en zelfs Jazzmuziek zorgen er voor dat de koeien nooit gestrest zijn. Wat wij belangrijk vinden, is dat de koeien een goed leven hebben gehad. Kortom een eerlijker leven voor de koe, wat uiteindelijk zorgt voor een hogere kwaliteit van het vlees.

't Vlees

Een kijkje in de keuken

De Friet

De Friet

Naast de burgers bereiden wij ook de friet op ambachtelijke wijze. Door het seizoen heen worden alleen de beste aardappelen geselecteerd. De aardappelen worden dagelijks per ton geleverd en vervolgens in eigen keuken met de hand tot friet gesneden. Wij hebben er voor gekozen om ze juist niet te schillen. De vitamines en de smaak zitten immers in de schil.

De Friet

Op bezoek bij de Boer

't Brood

't Brood

Onze burgers worden omsloten door heerlijk vers afgebakken brood. Samen met een
bevriende bakkersfamilie uit Utrecht is er een speciale receptuur ontwikkeld, die alleen voor Meneer Smakers gebruikt wordt. Wat wij belangrijk vinden, is dat het brood geen e-nummers bevat en op een duurzame wijze wordt bereid.

't Brood

Onze foodtruck op festivals