HET VERHAAL VAN MENEER SMAKERS

VANAF NU IS VEGA DE STANDAARD!

Meneer Smakers staat al tien jaar lang bekend als dé plek waar je naartoe gaat voor de beste burgers van Utrecht. De keukens van onze familierestaurants zijn inmiddels overgenomen door een volgende generatie van chefs en grillmasters. Zij houden de mooiste en meest gewaardeerde tradities in ere, terwijl ze tegelijkertijd een eigentijdse, creatieve en vooral ook duurzame invulling geven aan een nieuwe kaart.

BESTE BURGER NOG BETER

De nieuwe generatie Smakers komt met een hernieuwd concept op de vestiging aan de Nobelstraat. Creatief en duurzaam vormen de pijlers met als resultaat dat vega(n) nu de standaard is! De beste burger wordt daarmee nog beter, ook voor de planeet. Meneer Smakers is supertrots op de nieuwe burgers en nodigt ook alle niet-vegetariërs van harte uit ze te komen proeven. En bij een nieuw concept hoort natuurlijk ook een nieuwe uitstraling. Meneer Smakers wilt opvallen! En kiest daarom voor een kleurrijke en excentrieke huisstijl. Met de newtro stijl worden de generaties Smakers met elkaar verbonden. De vestigingen op de Marnixlaan, Twijnstraat en Oudegracht houden voorlopig nog de traditionele kaart, maar ook daar gaat binnenkort het vega(n) first concept gelden.

10 JAAR GESCHIEDENIS

Meneer Smakers staat al jaren bekend als dé plek voor de beste burgers in Utrecht. Maar anno 2023 is het tijd om na te denken over verduurzaming. Hoewel de burgers op de menukaart van ambachtelijk vlees waren, was er van elke burger ook een vega(n) optie te bestellen. Met het oog op de toekomst start Meneer Smakers nu met een vega(n) first concept op de locatie op de Nobelstraat, de overige 3 locaties in Utrecht zullen later volgen.

FRIET VAN HET LAND

Behalve de burgers zijn ook de vegan broodjes met veel liefde (en vrij van e-nummers) gemaakt door een Utrechtse bakkersfamilie. Daarnaast komen ook de frieten uit de buurt, die zijn gemaakt van de aardappels van een bevriende boer uit Werkhoven.