HET VERHAAL VAN MENEER SMAKERS

FULL NEW MENU

Meneer Smakers staat al tien jaar lang bekend als dé plek waar je naartoe gaat voor de beste burgers van Utrecht. De keukens van onze familierestaurants zijn inmiddels overgenomen door een volgende generatie van chefs en grillmasters. Zij houden de mooiste en meest gewaardeerde tradities in ere, terwijl ze tegelijkertijd een eigentijdse, creatieve en vooral ook duurzame invulling geven aan een nieuwe kaart.

BESTE BURGER NOG BETER

De nieuwe generatie Smakers komt met een hernieuwd concept. Creatief en duurzaam vormen de pijlers met als resultaat ambachtelijke en lokale producten! De beste burger wordt daarmee nog beter, ook voor de planeet. Meneer Smakers is supertrots op de nieuwe menukaart en nodigt alle burgers van harte uit te komen proeven bij één van de drie locaties in Utrecht. En bij een nieuw concept hoort natuurlijk ook een nieuwe uitstraling. Meneer Smakers wilt opvallen! En kiest daarom voor een kleurrijke en excentrieke huisstijl. Met de newtro stijl zijn de generaties Smakers met elkaar verbonden. De vestigingen op de Nobelstraat, Twijnstaat en Oudegracht hebben een volledige newtro makeover gekregen. Je bent van harte welkom om een van onze gerechten in een volledig vernieuwd concept te komen proberen.

10 JAAR GESCHIEDENIS

Meneer Smakers staat al jaren bekend als dé plek voor de beste burgers in Utrecht. Maar anno 2023 is het tijd om na te denken over vernieuwing. Na een  periode op zoek te zijn geweest naar de allerbeste lokale producten en natuurlijk het testen van de beste combinaties, heeft Familie Smakers een heerlijke nieuwe menukaart samengesteld, met compleet nieuwe (en verbeterde) burgers, maar ook met hotdogs en desserts! Je kunt de nieuwe gerechten op alle vier de locaties komen proeven.

FRIET VAN HET LAND

Onze aardappels halen we bij een bevriende boer uit de buurt. De frieten worden door de Smakers familie ambachtelijk gesneden, zodat jij altijd de meest verse frieten hebt!